advertise

معرفی فروشگاه ادویه جات تربد

معرفی فروشگاه ادویه جات تربد

تاریخچه تولیدی ادویه جات تَربد

با سلام و آرزوی سلامتی برای مردم عزیزمان و پیشرفت کشورمان ایران در تمامی عرصه های تولید. (هوشنگ بابای صادق(بابائی) )

۱-شناخت گیاه تَربد
۲-شروع به کار ادویه جات تَربد

______________________________________________________________________________________________
شناخت گیاه تَربد

خواص :
تَربد ریشه یا ساقه زیر زمینی است و تب بر، مُدر و کمی مُلیّن به عنوان تسهیل استفاده و برای درد مفاصل و نقرس و روماتیسم مفید است.
 
شروع فعالیت :  سال ۱۳۹۲
     نظر به کمبود ادویه جات کامل غذایی در سطح کشور که توسط تولیدکنندگان کهنه کار و تازه کار عرضه میگردد با مطالعات و تحقیقات لازم بر آن شدیم تا نسبت به تکمیل انواع ادویه جات ترکیبی با حضور جدی اقدام نموده و خصوصا نسبت به جلوگیری از واردات ادویه جات ترکیبی از آسیا و اروپا گامی برداریم.
با تجربه ۲۰ سال زندگی و گذراندن دوره های آشپزی و ساخت ادویه جات ترکیبی در کشور آلمان و أخذ مدارک لازم.
کارگاهی با کمک خانواده و دخترم(خانم بهار بابای صادق) تأسیس و با برند تَربُد شروع به تولید نموده و با بهترین و مرغوب ترین و خالص ترین مواد اولیه و اخذ مدارک لازم از ادارات مربوطه و بهداشت و تأییدیه سیب سلامت، هم اکنون با بیش از ۴۰ نوع ادویه ترکیبی و ۴۸ نوع ادویه تک محصولی در خدمت همگان می باشیم.
امیدواریم با عنایت پروردگار توانا و مهربان و با تلاش و کوشش مداوم ، با خدمتی صادقانه و مفید به جامعه و کشور گام های بلندی به سوی سرافرازی و بی نیازی برداشته و آوازه خوشی در منطقه جغرافیایی خویش ان شاءالله داشته باشیم.

1-شناخت گیاه تَربد                 2-شروع کارگاه ادویه جات تَربد

۶

تعداد متخصصان

۶

تعداد متخصصان

۴۷۵۲

تعداد مشتریان راضی

۴۷۵۲

تعداد مشتریان راضی

۴۰ نوع ترکیبی
۴۸ نوع تک محصولی

تنوع محصولات

۴۰ نوع ترکیبی
۴۸ نوع تک محصولی

تنوع محصولات

افتخارات شرکت تربد

تخصص در زمینه ادویه

مدیریت عامل و مدیر تولید این شرکت فارغ التحصیل مدرسه آشپزی هایدلبرگ آلمان بوده و تخصص ایشان آشپزی و استفاده صحیح از ادویه جات است.

صد درصد طبیعی

کلیه محصولات تربد از مواد اولیه صد درصد طبیعی تهیه شده اند و از هر گونه افزودنی از قبیل رنگ ، طعم و نگهدارنده شیمیایی اکیداً پرهیز شده است.

اصالت محصولات

تک تک محصولات ترکیبی تربد بر اساس ریشه فرهنگی و تاریخی خود با دستور العمل اصلی با تجربه و تخصص ما تهیه و ارائه شده اند و دارای اصالت می باشد.

.

.

.

.

.

.

راز سلامتی با ادویه جات صد در صد طبیعی تربد

برای درست کردن هر غذایی معمولا از ادویه‌ مخصوصی استفاده می‌کنیم تا غذایمان خوش‌طعم‌تر شود. کمتر آشپزی را سراغ داریم که در طبخ غذا از ادویه استفاده نکند. اگرچه مقدار ادویه‌ای که در هر وعده غذایی مصرف می‌کنیم،معمولا کم است ولی نقش آن در طعم‌دهی و رنگ‌بخشی به غذا فوق‌العاده است. ادویه بخشی از یک گیاه معطر است که می‌تواند تنه درخت (دارچین)، میوه (فلفل سیاه) یا دانه (جوزهندی) باشد و به صورت کامل، خردشده یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا استفاده شود.
درباره خواص ادویه‌ها و خطرات احتمالی‌شان دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، توضیح می دهند: به عقیده بسیاری از افراد، استفاده از ادویه‌ها به دلیل بهتر کردن طعم غذاهاست و اصولا ما به غذاها ادویه اضافه نمی‌کنیم که ارزش غذایی‌ آنها را بالا ببریم و این فقط مختص ما ایرانی‌ها نیست.
حتما می‌دانید که خاستگاه ادویه‌ها هندوستان و چین است و از آن کشورها به ایران رسیده است. البته نمی‌توان ارزش غذایی و خواص آنها را نادیده گرفت، مثلا دارچین یکی از ادویه‌های پرطرفدار ذایقه ایرانی‌هاست و متخصصان دریافته‌اند که این ادویه خاصیت ضدمیکروبی دارد؛ یعنی علاوه بر اینکه غذا را خوش‌طعم و خوش‌عطر می‌کند، میکروب‌ها را نیز از بین می‌برد و حتی گفته می‌شود که شاید بتوان از دارچین به عنوان مکمل دارویی آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان برخی از عفونت‌ها استفاده کرد.همچنین ثابت شده که دارچین اثرات آنتی‌اکسیدانی دارد.جدید‌ترین تحقیقات نیز نشان می‌دهد که مبتلایان به دیابت و افرادی که از درد معده رنج می‌برند، می‌توانند با افزودن اندکی دارچین به فرونشاندن مشکلات‌شان کمک کنند.

فروشگاه اینترنتی تربد