معرفی فروشگاه ادویه جات تربد

معرفی فروشگاه ادویه جات تربد

تاریخچه شرکت

شرکت تربد (بامسئولیت محدود)
شماره ثبت:۱۲۱۰ یزد

شرکت تربد درسال ۱۳۶۴ به همت آقای هوشنگ بابا صادق به همراه همسرشان خانم گیتی دانشگر بمنظور فعالیت درزمینه تهیه و توزیع موادغذایی و انواع آشامیدنی و واردات گوشت های منجمد دریزد تاسیس گردید. اعضای شرکت عبارت بودنند از آقا و خانم باباصادق، به همراه بیتا (۹ساله) و برنا (۳ساله) فرزندانشان که در صورت جلسه تنظیمی شرکت و اداره ثبت شرکت ها به شماره ۱۲۱۰ استان یزد درج و بابرند تربد شروع به فعالیت نمود. البته مدت زمان فعالیت آنها بسیار کوتاه بود. متاٌسفانه به علت بدی اوضاع اقتصادی آن سالهای خانواده ناچاراٌ به خارج ازکشور مهاجرت نمودند…..
و اما بعد : درسال ۱۳۸۹ پس از بازگشت خانواده به ایران، با فکر فعالیت مجدد وایجاد شغل جدید از تجربیات اندوخته شده دوران قربت، تصمیم به راه اندازی دوباره شرکت تربد نموده وضمن درخواست از اداره ثبت یزد نسبت به انتقال شرکت به استان البرز (کرج) و دریافت مجوز رسمی اقدامات لازم انجام شد. پس از مراحل لازم نهایتاً در مورخه ۲۸/۰۸/۱۳۹۲ مجوز رسمی در چند زمینه تولید از سوی اداره صنایع کرج صادر و از تابستان ۱۳۹۳ شرکت ابتداً در زمینه تولید انواع ادویه های فرآوری شده شروع به کار نموده است. با عنایت پروردگار قادر و توانا بتوان با تلاش و کوشش بی نظیر به اهداف والای اعضاء شرکت و دوستان خوب و صمیمی که همانا خدمت صادقانه و مفید به جامعه و کشور می باشد گام های بلندی بسوی سرافرازی و بی نیازی برداشته و آوازه خوشی درمنطقه جغرافیای خویش داشته باشیم.
شرکت تربد محصولات خود را ازتاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۱ با نام تجاری(برند) تَربُد به بازار عرضه می کند .

توضیحات برای عکس ثبت نشده

تعداد متخصصان

تعداد متخصصان

تعداد مشتریان راضی

تعداد مشتریان راضی

تنوع محصولات

تنوع محصولات

افتخارات شرکت تربد

مدیریت عامل و مدیر تولید این شرکت فارغ التحصیل مدرسه آشپزی هاید لبرگ آلمان بوده و تخصص ایشان آشپزی و استفاده صحیح از ادویه جات است.
کلیه محصولات تربد از مواد اولیه صد درصد طبیعی تهیه شده اند و از هر گونه افزودنی از قبیل رنگ ، طعم و نگهدارنده شیمیایی اکیداً پرهیز شده است.
تک تک محصولات ترکیبی تربد بر اساس ریشه فرهنگی و تاریخی خود با دستور العمل اصلی با تجربه و تخصص ما تهیه و ارائه شده اند و دارای اصالت می باشد.

راز سلامتی با ادویه جات صد در صد طبیعی تربد

برای درست کردن هر غذایی معمولا از ادویه‌ مخصوصی استفاده می‌کنیم تا غذایمان خوش‌طعم‌تر شود. کمتر آشپزی را سراغ داریم که در طبخ غذا از ادویه استفاده نکند. اگرچه مقدار ادویه‌ای که در هر وعده غذایی مصرف می‌کنیم،معمولا کم است ولی نقش آن در طعم‌دهی و رنگ‌بخشی به غذا فوق‌العاده است. ادویه بخشی از یک گیاه معطر است که می‌تواند تنه درخت (دارچین)، میوه (فلفل سیاه) یا دانه (جوزهندی) باشد و به صورت کامل، خردشده یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا استفاده شود.
درباره خواص ادویه‌ها و خطرات احتمالی‌شان دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، توضیح می دهند: به عقیده بسیاری از افراد، استفاده از ادویه‌ها به دلیل بهتر کردن طعم غذاهاست و اصولا ما به غذاها ادویه اضافه نمی‌کنیم که ارزش غذایی‌ آنها را بالا ببریم و این فقط مختص ما ایرانی‌ها نیست.
حتما می‌دانید که خاستگاه ادویه‌ها هندوستان و چین است و از آن کشورها به ایران رسیده است. البته نمی‌توان ارزش غذایی و خواص آنها را نادیده گرفت، مثلا دارچین یکی از ادویه‌های پرطرفدار ذایقه ایرانی‌هاست و متخصصان دریافته‌اند که این ادویه خاصیت ضدمیکروبی دارد؛ یعنی علاوه بر اینکه غذا را خوش‌طعم و خوش‌عطر می‌کند، میکروب‌ها را نیز از بین می‌برد و حتی گفته می‌شود که شاید بتوان از دارچین به عنوان مکمل دارویی آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان برخی از عفونت‌ها استفاده کرد.همچنین ثابت شده که دارچین اثرات آنتی‌اکسیدانی دارد.جدید‌ترین تحقیقات نیز نشان می‌دهد که مبتلایان به دیابت و افرادی که از درد معده رنج می‌برند، می‌توانند با افزودن اندکی دارچین به فرونشاندن مشکلات‌شان کمک کنند.

توضیحات برای عکس ثبت نشده
تمامی حقوق این سایت متعلق به تربد می باشد.